Nieuwe collectie Marie Jo!

Nieuwe collectie Prima Donna en Prima Donna Twist!

WELKE BH-SNIT PAST HET BEST BIJ JOU?

23 mei 2023

Wist je dat er veel verschillende pasvormen bestaan, en dat er veel afhangt van de vorm van je borst en welk effect je graag wil bekomen? 🤔 De zoektocht naar een goede bh-snit kan soms moeizamer verlopen dan gedacht. Wij helpen je graag! Draag je graag een luchtige niet-voorgevormde bh of toch liever voorgevormd met wat mousse? Dat is één zaak en daar zijn de meesten onder jullie snel uit. Maar dan volgt nog de keuze van de snit zelf. 🤯

Plunge: dieper uitgesneden decolleté (handig voor een diepe V-hals).
Balconette: horizontale snit met een liftend effect waardoor je een extra volle boezem krijgt.
Push-up: deze snit duwt de borst naar het midden waardoor je extra volume creëert. De cup bevat dus extra vulling, maar bij sommige bh’s kan die er ook uitgenomen worden.
Volle cup: deze snit komt hoog op de borst en bedekt dus de boezem grotendeels. Steun en comfort staan hier centraal.
Bralette: kan voorgevormd of niet-voorgevormd, maar heeft meestal geen beugels.
Hartvorm: de cup loopt een beetje op naar boven in een punt. De snit is diep uitgesneden, maar bedekt de borst goed. Perfect voor ongelijke borsten of voor dames die (bijvoorbeeld na een bevalling) het volume op hun borst wat kwijt zijn.
– Verder heb je nog twee soorten die iets minder voorkomen – ronde vorm en halfmousse cup. Kom eens langs in de winkel en we laten je het zeker zien of passen!

Is het toch nog niet zo duidelijk of kan je je er nog niet zo veel bij voorstellen? Kom langs! Wij staan voor jou klaar in de zoektocht naar de voor jou perfecte lingerie. We delen graag ons advies en nemen graag de tijd om jou goed te doen voelen in de juiste lingerie. 😊

Tot snel?
X,
Katy en Stephanie