Nieuwe collectie Marie Jo!

Nieuwe collectie Prima Donna en Prima Donna Twist!

Over Pekastya

Hi! Wij zijn Katy en Stephanie, of moeder en dochter, of gewoon Pekastyalingerie! Welkom.

Onze winkel is gelegen in het centrum van Puurs-Sint-Amands en is heel bereikbaar. Veel parkeergelegenheid en leuke winkels zorgen voor een leuke sfeer om eens goed te shoppen. Samen streven we naar kwaliteitsvolle merken, houden we vast aan klassiekers en hebben we uiteraard ook enkele sterkhouders in huis die jullie altijd de leukste modetrends zullen voorschotelen.

Lingerie vinden in de juiste maat én het juiste model dat perfect bij jou past, is belangrijk om je een hele dag comfortabel te kunnen voelen. Bij Pekastya hebben we de volledige lingeriestyling-opleiding gevolgd - we hebben daarnaast ook al ruim tien jaar ervaring op de teller staan - en met onze merken vinden we voor éénieder de juiste bh.

We hebben ook nog een leuke 'men-corner' met merken zoals Mey, Levi's, Karl Lagerfeld en een paar basisreeksen van Schiesser. Ons aanbod hierin bestaat uit pyjama's, ondergoed en kamerjassen.

Tijd nemen en een persoonlijke service om samen met jou de zoektocht naar goede lingerie aan te gaan, dat is waarvoor wij willen staan. Een zoektocht om jou nog nét dat tikkeltje beter te doen voelen! Want stralen, dat begint volgens ons bij de voor jou perfecte lingerie.

Tot slot... You rock, ladies!

X,
Katy en Stephanie