Nieuwe collectie Marie Jo!

Nieuwe collectie Prima Donna en Prima Donna Twist!

We houden onze webshop heel up to date – neem een kijkje!

Bezoek onze webshop

A special gift for someone

Bestel nu uw cadeaubon

SS ’23 UPDATES

28 januari 2023

Hi!

Fijn dat je ook in 2023 de weg naar ons vindt! We hebben een paar updates te melden…

First update! Ons online aanbod wordt sterk uitgebreid. Sport-bh’s, borstvoedingsbh’s en shapewear zijn maar enkele voorbeelden van nieuwigheden die online zullen komen. Het is de bedoeling om ons assortiment breder in beeld te brengen. Op die manier hebben jullie een mooier overzicht van wat je allemaal bij ons kan vinden naast de standaard lingerie en nachtmode! De webshop zelf krijgt ook enkele updates. Zo zullen we meerdere foto’s per artikel kunnen uploaden. Meer details in beeld, betere weergave van modelletjes, speciale uitvoeringen van prints met close up shots,… Het bezorgt ons heel wat extra werk, maar ‘t gaat allemaal veel beter gepresenteerd worden voor jullie!

2nd! Dit seizoen gaan we eindelijk weer aan de slag met vele collecties badmode/beachwear. Ein-de-lijk! We gaan meteen voor een ruim aanbod natuurlijk (knipoog naar diegenen die ons al wat beter kennen, want zo zijn we dan :D). Merken die we zullen volgen, zijn: Marie Jo Swim, Prima Donna Swim, Love Stories en Beachlife met aanvullend ook wat beachwear van Alice et Maman. Je gaat zeker stralen aan ‘t strand of aan ‘t zwembad! 😉

Last one! We verwelkomen een beperkte collectie van een nieuw merkKarl Lagerfeld! Een collectie met hotel-vibes, leuke topjes (ook voor jonge meisjes) en een aantal sportievere stuks. We zijn alvast benieuwd wat jullie er van gaan vinden.

Om af te ronden wensen we jou een fijn jaar toe! Dat Corona en energietekorten plaats mogen ruimen voor een ‘normaal’ jaar… Wij kijken alvast vooruit met een positieve blik! En natuurlijk, ook in 2023 staan we graag voor jullie klaar. Advies geven en beleving bieden blijven voor ons centraal staan, met aanvullend dan de mooie collecties die wachten om geleverd te worden. Dus ook online blijven we voor jullie klaarstaan. Aarzel niet om ons bij vragen of twijfels te contacteren via Facebook (Pekastya) / Instagram (pekastya_lingerie) / per mail via pekastya@hotmail.be!

Wat ons betreft wordt ‘t een goei 2023!
Tot snel? Online of offline – in ‘t echt! 😉
X,
Katy en Stephanie