Nieuwe collectie Marie Jo!

Nieuwe collectie Prima Donna en Prima Donna Twist!

We houden onze webshop heel up to date – neem een kijkje!

Bezoek onze webshop

A special gift for someone

Bestel nu uw cadeaubon

SALE SALE SALE

3 januari 2023

Hi!

2022, het eerste jaar van onze nieuwe winkel, waarin we jullie weer hebben mogen helpen en adviseren om dat juiste setje lingerie te vinden. 2022, het jaar waarin we tien jaar bestaan. Al tien jaar babbels en lachen met klantjes die al van jaar één langskomen. Maar ook weer een jaar van zoveel nieuwe klantjes. Dankbaarheid overheerst!

2023, yes! Hopelijk hebben jullie genoten van de feestdagen, hebben jullie weer genoeg kroketjes gegeten voor een heel jaar en zijn jullie samen met ons klaar om er weer tegenaan te gaan in 2023.

MAAR… Januari betekent SAAAAAALE! We feesten in het nieuwe jaar nog een beetje verder met kortingen aan -50% en -60% op lingerie, nachtmode en mannenmode. Onze herencollectie wordt trouwens een beetje aangepast, dus hiervan zullen ook enkele basisreeksen in solden komen van onder andere Schiesser en Hugo Boss! Tijd om je slag te slaan dus, ‘t is de moeite! Verder zijn ook onze panty’s van Falke aan de beurt… -30% op de zwarte, bruine en blauwe reeksen. Kom gerust langs en vraag naar de kleur en dikte die je wenst.

Tot snel om wat koopjes te scoren?
Nog eens santé op het nieuwe jaar, we wensen jullie het beste toe!

X,
Liefs,
Katy en Stephanie