Nieuwe collectie Marie Jo!

Nieuwe collectie Prima Donna en Prima Donna Twist!

WELKE BH DRAAG JE ONDER JE ZOMERKLEDIJ?

22 juni 2023

Zomerse temperaturen vragen om zomerse kledij. ๐Ÿ™‚ Maar wat voor lingerie kies je nu best onder dat licht kleedje?

De typische huidskleur blijft een heel praktische optie, maar is ook wel de minst mooie optie. Er zijn de dag van vandaag toch een aantal modieuzere mogelijkheden! Qua kleur hebben we drie grote groepen. Lees even mee…
1. Alle soorten nude tinten (van licht beige naar bruinere tinten) zijn vrij onzichtbaar onder je nieuwe witte blouse. Je kiest hierbij best voor een tint die aanleunt bij je eigen huidskleur.
2. Rode lingerie! Ja hoor, misschien niet wat in je opkomt, maar er is een tint rood dat je perfect onder lichte of witte kledij kan dragen zonder dat je het ziet. Kies daarbij wel voor het juiste rood, want bijvoorbeeld koraalrood kan wel een beetje doorschijnen.
3. De lichtroze tinten zijn vandaag de dag ook een populaire vervanger voor de typische huidskleurige bh’s. Hoe donkerder of feller de roze tint, hoe makkelijker hij zal doorschijnen. Blijf dus in de lichtroze tinten die aanleunen bij je huidskleur.

Verder kan je ook letten op de afwerking van je lingerie. Een bh met kant op de cup zal je sneller zien onder een fijne stof of aanpassende T-shirt. Wil je helemaal niets zien, dan neem je best een vlakke cup zonder veel frulletjes. Voor onder een broek of rok neem je best naadloze slippen. Ze bestaan in verschillende modelletjes en kleuren. Weet wel dat de kans รกltijd bestaat dat je iets zal zien van randje en dat een string altijd het veiligst is als je helemaal niets wil zien (al moet je daar wel voor openstaan natuurlijk).

Probeer je de verschillen graag eens uit? Kom langs – of kom even langs met een kledingstuk waarbij je altijd twijfelt! Wij gaan graag met jou opzoek naar de beste optie voor onder al je leuke zomeroutfits. We hebben ook steeds enkele basiscollecties op stock om de verschillende kleuren uit te proberen.

Wij staan klaar voor jou en je zomeroutfits! ๐Ÿ˜Š
X,
Katy en Stephanie